Nejnovější recenze ze sekce Dílenská topidla
zajímavá cena
výborný produkt za tuto cenu, regulace na teplotu , možnost volby výkonu 1kW, 2kW, opravdu maličký s kovový tělem, opravdu doporučuji do přívěsů, chat a stavebních buněk.
Teplomet předčil mé očekávání, plná spokojenost
rychlost dodání a nejnižší cena
- malé, velice skladné
- připojení klasickým 32A konektorem
- při prvním zapnutí nebyla cítit klasická spálenina - vůně novoty
- Dobrý výkon
- skvěle funguje
- škvěle topí
- mohu doporučit
Topidlo používám na stavbě a během pár nimut je teplo.
Nedá se srovnávat s elekrickým topidlem, které jede celý den a teplota se zvedne nepatrně
- Slušný výkon
- Tichý
Super topení, doporučuji.
- Menší varianta. Malý, ale šikovný. Do menších místností ideální. Výhoda horizontálního nastavení. Kvalitní zpracování.
- Pro mé potřeby delší napájecí kabel o cca 0,5m. Je o něco kratší, než bývá u jiných standartních výrobků.
topení na stavbu dobrá věc -musí být dobrý a silný přívodní kabel a zásuvky a potom už topíte.
Dělá to co má.
používám na topení v garáži- OK
Malý, výkonný a poměrně tichý elektrický přímotop, který nezabírá moc místa a člověk ho ocení hlavně těsně po příjezdu do vymrzlé chalupy, než se stačí rozfajrovat kamna. Mohu doporučit - proti běžným přímotopům je úsporný na místo a topí rychleji.
- účel plní
- jednoduchost
Zatím nevím, je zabalený a čeká na Ježíška.
- Malý, lehký, skladný
Je to bezva věc, ale ne zas tak výkonná jako ty naftové vyhřívače. Používáme na menší prostor 30 m2 a stačí to, u větších prosto bych to asi nedoporučil, tam je lepší naftové a výkonnější. Teplo to ale rozhodně udělá, 10 kWh je znát. Spotřebu zatím nedokážu posoudit, mám to pár dní na 10 kg plynové bombě a zatím vše OK, zapínáme jen na 30-60 minut na rychlé rozehřátí, pak se přitápí z jiného zdroje.
je to dárek ještě nevíme
- Nemohu ho vyzkoušet,nebyl dodán plynový regulátor,který já musím někde sehnat.Nevím,proč není turbína kompletní.
Reakce značky Hecht
jako výrobce dodáváme plynové turbíny do mnoha států prakticky celé Evropy, i mimo ni. Plynové regulátory musí splňovat požadavky a normy státu, ve kterém se používají, proto není možné jednoduše přímo ve výrobě turbínu vybavit vhodným regulátorem. Dalším problémem je skutečnost, že turbínu nelze napájet běžným nízkotlakým regulátorem 30mbar, který se používá například u grilů, nebo sporáků. K turbíně je určen regulátor s tlakem 300 mbar. Abychom naplnili potřeby českých zákazníků, vyrobili jsme více než dostatečné množství takovýchto regulátorů pro náš trh. Bohužel někteří konkurenční výrobci obdobných turbín dodávku potřebných regulátorů neřeší a proto byly regulátory nad očekávání rychle vyprodány. V současné době jsme tedy opět zahájili výrobu tak, abychom ještě do konce roku mohli naplnit požadavky zákazníků. Za potíže se tedy velice omlouváme, ovšem v žádném případě jsme nepředpokládali tak velký zájem o vysokotlaké regulátory ze strany zákazníků od konkurenčních produktů.
Technická podpora HECHT - Petr
- slabý výkon
Jedine zatim k viktnuti mame slunecnik s pivovaru a nelze nasadit.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]