Nejnovější recenze ze sekce Dílenská topidla
Opravdu kvalitní topidlo
rychle zatopí
kvalita za super cenu
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
Přejeme hezký den.
ONLINESHOP.cz
Na vašich stránkách jste při objednání garantovali datum dodání 2. 12. 19, v zaslané faktuře je datum splatnosti 7.12. 19 Do tohoto okamžiku jsem zboží neobdržel. Velké mínus.
- snadná instalace, zapalování. Hřeje.
- Když jsme dobře oblečení, vydržíme u lampy v klidu sedět dvě tři hodiny i teď po večerech v teplotách kolem nuly. Hřeje opravdu dobře.
- Hlava i podstavec jsou obrovské, nedá se to postavit blízko ke zdi.
Určitě si necháváme, i přes počáteční nedůvěru zářič výborně naplnil naše potřeby.
- Skladné
- Slabý výkon
- Skvělý poměr ceny a kvality.
- Dobrá volba.
- Jednoduché ovládání.
- Nic.
- Super cena, výkon, vypadá kvalitně (dobré zpracování vše sedí jak má), spokojenost
Skvělý pomocník do garáže a do dílny. Vše vytopeno během chvíle čistým horkým vzduchem. Maximální spokojenost. Dobrá manipulace díky podvozku.
Skvele topidlo za skvelou cenu, dobra kvalita
Nemám zkušenost, je to dárek
velmi rychlé dodání zbožího
ok
- velmi slabý
- Velmi dobře topí. Asi proto, že je to keramika, topí pocitově více než běžné 2kW topení s ventilátorem.
- Nečekaně malé rozměry.
- Stabilita (prevence převrácení) přesně jak se dá čekat dle fotky.
- Super industriální vzhled, žádná obýváková tuctovka.
- Madlo je navrch huj, vespod fuj. A to doslova. Na fotkách se zdá být zaoblené OK, ale zespoda jsou hrany, které řežou do ruky, která to topení zvedá.
- Velmi malý rozsah nastavení úhlu, zda má foukat vodorovně, nebo nahoru. Jsou tam dorazy, a jsou kousek od sebe.
- Z tvaru ovládacího prvku termostatu nejde poznat, jestli je nastaven na 1/4, nebo na 3/4, protoze ten jingjang je na obou koncích stejný, nezužuje se do šipky.
- Velmi krátká napájecí šňůra.
- Prodejce uvádí krytí IPx4, ale na krabici ani v manuálu o něm nic není, a hlavně to topení zjevně toto krytí nemá, ač ho prodejce slibuje.
I když mě zklamaly popsané vady, které jsem nečekal, tak je to pořád velmi dobré topení.
Ale to s tím madlem a šňůrou je podraz od výrobce,
s nekrytím x4 od prodejce,
a to s termostatem od designéra.
Ale topí velmi dobře.
- Dělá to co se od něj čeká
- Horší přesnost termostatu, ale to asi u mechanického typu je vždy. Když je potřeba o malinko přidat na teplotě je vždy nutné přejet o větší kus jinam a pak se vrátit těsně k původní hodnotě.
- S tím související chybějící stupnice na termostatu, musel jsem si nakreslit pár vlastních bodů abych se mohl lépe trefit do různých teplot. Používám do malé kanceláře na udržení stálé teploty když tam nejsem a na přitopení když v kanclu delší dobu sedím u PC.
- Nečekaně malé rozměry.
- Stabilita (prevence převrácení) přesně jak se dá čekat dle fotky.
- Super industriální vzhled, žádná obýváková tuctovka.
- Velmi velmi velmi krátká napájecí šňůra.
Ale to s tím madlem a šňůrou je podraz od výrobce,
s nekrytím x4 od prodejce,
a to s termostatem od designéra.
Ale topí velmi dobře.
- Snadná obsluha a údžba
- Lehký, železná konstrukce
- Ano přístroj opravdu přičte na hodinách 3,5kw za hodinu, ale určitě to není užitečný výkon...ten je tak 1kw. Zdroj tepla jsou klasická tělesa jako v bojleru ale ventilátor co má za úkol teplý vzduch vířit tak spíš tělesa chladí. Zas co si přát za tu cenu.
- Poměr cena/výkon
- Malé rozměry, ale přesto dostačující výkon