Nejnovější recenze ze sekce Dílenská topidla
S výrobky Güde mám dobré zkušenosti.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- 100%
- dobře funguje
- málo citlivý termostat
- rozdíl spínání 2 až4 stupně
Nenašel jsem nic keramického na tomto keramickém topidle ,při pohledu proti světlu je vidět krásně skrz a jsou vidět pouze topné spirály a dva ventilátorky a žádné keramické destičky které by se měli nahřát a předávat teplo jak to je na mém jiném keramickém topidle.Kdybych to nemusel pracně balit a platit za poštovné tak to vrátím.
super , pecka za hubičku !!!!
- spotřeba plynu
Koupelnu vytopí.
Výkon a cena jsou naprosto v souladu.
Funguje to.... Zakoupil jsem dva zářiče na venkovní terasu a nikdo ze 6 lidí kolem stolu si na zimu v noci nestěžovalo. Střední výkon plně postačoval. Docela stabilní konstrukce a pro sedící je výška zářiče tak akorát. Možnost vybrat si způsob uchycení na zeď nebo stojan je velká výhoda.
- lehký
- stabilní proti převrhnutí
- dobré zpracování - kvalitní plasty i kov
- termostat
- možnost nastavení - pouze ventilátor, 1000w a 2000w
Tenhle prcek mě překvapil.
topí po zapnutí téměř okamžitě.Nastavení je
1 - pouze běží ventilátor
2 - běží ventilátor a topí 1000 w
3 - běží ventilátor a topí 2000w
takže když ho potřebujete vypnout a někde přenést a převést tak zapnete pouze ventilátor a rychleji zchládne.
to že jde nastavit jen 1000w je důležité!!
protože prodlužovací kabely na trhu jsou různé kvality a prostě když tam nastavíte 2000w to jsou 2 KW a to Vám (pokud není kvalitní) roztaví prodlužku a případně požár.Takže toto nepodceňovat!!
1000w by měla zvládnout i prodlužka horší kvality a nebo které tolik nevěříte.
vyzkoušejte a teprve poté si můžete být jisti.
Je tam termostat takže si nastavíte teplotu kterou chete udržovat v místnosti.
Hlučnost ventilátoru je přiměřená, skoro bych řekl malá na to jak moc to fouká.
Spokojenost. Výkon na takového prcka obrovský.Za tu cenu perfektní.
DOPORUČUJI
ok
Dobře vymyšlena variabilita, vzhled...
- Výkonný a skladný. Při zakoupení ventilu EURO W21,8" lze používat na 2 kg PB plynovou láhev
doporučuji
Reakce obchodu Zahrada a nářadí
Dobrý den, děkujeme za nákup v BAŤACZ. admin
*****
- na to jak je malý,splnil mé očekávání,funguje skvěle
Toto zboží mně splňuje moje představy o doplňujícím zateplováním menších místností.Spokojenost.
- Má příliš intenzivní červené světlo
- Do garáže na zimu super
- rozměry - montáž na bombu
- výkon
- piezo zapalování
- držák na bombu
druhé topení stejného typu, první používáno skoro 2 roky na stavbě bez jediné závady. problémem je uchyt na bombu, ale ten stačilo svařit jiný. nezabírá zbytečně místo, jednoduché přemísťování.