Nejnovější recenze ze sekce Dílenská topidla
- funguje bez chyby
Dobré.
Rychlé a výkonné topidlo za přijatelnou cenu.
- Funguje jak má, do garáže perfektní.
- Nejsou potřeba sirky :-), ikdyž je lze také použít k zážehu.
Gumová hadice dodaná v krabici mi přijde příliš krátká (cca 50 cm). Skoro nedosáhla k namontovanému regulátoru na lahvi. Rovnou jsem za 40 Kč koupil 1 metr pb hadice (průměr 8 mm) v marketu. A takto je to super. To je ale jen drobnost.
- celokovový
- Malej, ale šikovnej.
- keramická spirála
- za 10 sekund již hřeje
- Dá se použít do běžné zásuvky (ověřte si že máte jištění sítě dle požadavků technického listu)
- Lehký, dá se snadno přenášet
- Dostatečně dlouhý kabel
V těchto chladných dnech (cca -5°C až 0°C) při zkoušce zvednul teplotu na stavbě nezatepleného podkrovního pokoje (střecha jenom prkna, folie a tašky se sněhem) cca 35 m2 o stupeň za hodinu. Ještě nemám vyzkoušeno, ale po udělání izolace plánuji použít jako temperaci při dělání obkladů v koupelně, věřím že to splní mé požadavky.
- vysoká teplota i při menší 1000W spotřebě
- dlouhý kabel
- celkově malý spotřebič
- nevypíná ventilátor při dosažení nastavené teploty
- hlučný
Perfektně funkční, rychle vytopí i větší prostory. Navíc je to pěkný kus technického vybavení.
Dělá přesně to co má, topí, hřeje...
A není na plyn!
- Ihned hřeje
Používám při zimní návštěvě chaty k rychlému přitopení a tomuto účelu vyhovuje. Pokud bude pár let fungovat, tak budu úplně spokojený. Zatím jsem přístroj pouze zapojil a odzkoušel.
- Během pár minut v dílně o několik stupňů tepleji. Super.
- Vzhledem k tomu, že se musí větrat, nemusíte zapínat a vypínat ručně díky termostatu.
- Dodávaná hadice na připojení plynové bomby je tvrdá jak klacek. Hned jsem měnil, nedalo se s ní manipulovat.
- Chybí návod v češtině
Vše OK
Mar Pol 12/230V M80950
malý ,lehký a výkonný malá spotřeba
již v minulosti jsmekoupili od Vás stejné topidlo a slouží k plné spokojenosti
Plně funkční, regulace ve třech stupních
Mar Pol 12/230V M80950
Přidáno: 1. listopadu 2023
(naposledy upraveno 1. listopadu 2023)
Zakoupeno v Fajneceny.cz
Bohužel byl výrobek nefunkční a zaslán zpět. Snad bude zaslán nový a funkční.
- není řiditelný výkon ventilátoru
- Cena,kvalita a výkon super
Neni
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »