Nejnovější recenze ze sekce Dílenská topidla
Velmi dobré.
Plní svůj účel.
male skladne
Hodil by se návod v českém jazyce.
- Vytápí dobře místnost
- Není moc hlučný - vyzkoušen střední chod na koberci (tlumení)
- Dobře se uchopuje pro přemisťování
- Skladný díky velikosti
- Kvalitnější výrobek než obdobné z plastu
- Pro menší místnosti, když nechcete protopit moc elektřiny
- Kratší kabel
- Nelze ho moc polohovat pro nasměrováni proudu vzduchu
- Designem navržen spíše pro funkčnost, a ne coby bytový doplněk
- Vykon zarizeni
- Zatím plní svou funkci
- Při zapalování se musí použít otevřený oheň
- Čínský výrobek průměrné kvality ,zhotoveny z laciných materiálů
+ skladné, prakticke
- Pěkný vzhled
- Jednoduchá obsluha
- Dobrý výkon
Keramický topný ventilátor jsem si pořídil do dílny k rychlému vytápění. V současné době jsem pouze vyzkoušel jeho funkčnost a budu jej používat, až bude zima. Mám již několik kusů elektrických nářadí značky Güde a jsem s nimi spokojený.
Extrémně rychle dodání zboží , na tohle opravdu nejsem zvyklý , muže vřele doporučit
- Dobrý rozsah termostatu
- Neprehrieva sa moc
- Slabší prietok vzduchu
zatím jsem neinstaloval, zeptejte se za měsíc
Nevím proč mám něco hodnotit, když jsem ještě nic nedostal. Děláte si ze mne srandu.
Václav Hříbal
- jednoduché použití
- tichý
- dobrý výkon
- lehká hmotnost
- žádná
dobrý, nechal jsem ho jet na stavbě v zimě na tvrdnutí betonu interiérového schodiště 4 dny nonstop a vydržel bez roztečení. Asi OK.
- nízká cena
- přijatelný výkon
- vysoká hlučnost
Polská hrachovina, výkon je přijatelný. Rozhodně to není žádná robustní konstrukce, jak některé weby uvádějí. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Hlučnost je opravdu vysoká, žádná regulace spalování, buď jede na plno, nebo vůbec. Sice nejlevnější s nepřímím spalováním, ale asi lepší připlatit za něco nepolského a nečínského.
Funguje jak má :-)
jiné na stavení teploty na topítku.Nejlépe ve stupních celsia
Koupil jsem dvě, jedno po třech dnech přestalo topit, bylo mi vyměněno za nové, teď zatím topí dobře. To druhé topilo na stavbě měsíc bez přestávky a super, nízká spotřeba nafty a stále topí bez problémů. Za ty peníze velká spokojenost.
Splnilo očekávání
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »